Φιλικό με τη Σερβία, αλλά με σκέψεις… ακύρωσης!

Ακόμη και η διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα εξελίσσεται σε σίριαλ για την Εθνική ομάδα, καθώς η σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ δεν είναι σε θέση να κρίνει έστω και τα πιο απλά ζητήματα!

Μετά την ακύρωση του φιλικού αγώνα με τη Ρωσία, για τις 18 Νοεμβρίου, η Ομοσπονδία έσπευσε και έκλεισε φιλικό με τη Σερβία. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι γνωστά, ωστόσο η υπόθεση προχώρησε και ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Μόλις ολοκληρώθηκε η συμφωνία, στην ΕΠΟ άρχισαν να… σκέφτονται τις συνέπειες! Ποιες είναι οι συνέπειες; Ότι ενδέχεται να μην μπορέσουν να ελέγξουν την κατάσταση, λόγω της πολυπληθούς παρουσίας Αλβανών μεταναστών που ζουν στη χώρα μας!

Με άλλα λόγια, η ΕΠΟ εξετάζει το ενδεχόμενο να ματαιώσει και το φιλικό με τη Σερβία, διότι φοβάται τις αντιδράσεις των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα! Αν μη τι άλλο, η συγκεκριμένη διοίκηση αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία την ανεπάρκειά της, «δηλώνοντας» πως δεν είναι σε θέση να ελέγξει τα όποια ακραία στοιχεία Αλβανών θελήσουν να παρεισφρήσουν στο γήπεδο και να προκαλέσουν προβοκάτσια!

Αν είναι δυνατόν μία Ομοσπονδία να καθορίζει το πρόγραμμά της σύμφωνα με το ποιους ενδέχεται να θίξει κάθε φορά που καταλήγει σε μία επιλογή, ή ο Κλαούντιο Ρανιέρι να διαλέγει τους αντιπάλους του, σύμφωνα με το αν ικανοποιεί τους Αλβανούς, τους Σέρβους, τους Βούλγαρους, τους Ουκρανούς, ή τους ακροδεξιούς Έλληνες!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα