Τελικός Κυπέλλου: Προέκυψε θέμα για ένα πανό!

Ένα πανό που ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού ενόψει του Τελικού Κυπέλλου με τη Skoda Ξάνθη έχει προκαλέσει ένταση ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την Αστυνομία, ενώ η ΕΠΟ παραμένει – όπως συνηθίζει εξάλλου – εντελώς αμέτοχη!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ετοιμάσει ένα πανό που καταφέρεται εναντίον των Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Πατέρα (!!!), θέλοντας προφανώς να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στην επίθεση – κατά τους «ερυθρόλευκους» – που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

Η Αστυνομία ζήτησε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός να φροντίσει ώστε να μην αναρτηθεί το συγκεκριμένο πανό, ωστόσο η αντίδραση των παραγόντων της ομάδας του Πειραιά ήταν δυναμική. Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή και θα κάνουμε τα πάντα ώστε και ο τελικός να είναι γιορτή. Αφήστε, λοιπόν, τις ιστορίες με τα πανό και δείτε όλους αυτούς που μας συκοφαντούν καθημερινά και κυρίως τον πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη, αλλά απλά τον κάνουν πιο δυνατό! Αυτό καταφέρνουν! Ξαναλέω, εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή»

Θέση πήρε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του πειραϊκού συλλόγου, Κώστας Καραπαππάς, λέγοντας: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εξοργισμένος γιατί βλέπει εδώ και καιρό συκοφαντικά και δυσφημιστικά πανό σε όλη την Ελλάδα για τον κ. Μαρινάκη. Μέχρι και λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ βάζουν τέτοια πανό διαρκώς, προφανώς βάσει οργανωμένου σχεδίου. Πού ήταν η ευαισθησία του Υπουργείου, των αρχών και του κ. Σιμιτζόγλου; Δεν τα έχουν δει; Δεν τα γνωρίζουν; Τι έχουν κάνει για να σταματήσει αυτή η χυδαιότητα;»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα