«Τεράστια διείσδυση της Χρυσής Αυγής στην ΕΛ.ΑΣ»

Την ανησυχία των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την «τεράστια διείσδυση» της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νότης Μαριάς. 

Παράλληλα, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση στην οποία καταλόγισε τεράστια ανοχή απέναντι στη Χρυσή Αυγή και στις ρατσιστικές επιθέσεις που εξαπέλυσε.

Ο βουλευτής Ηρακλείου, που κατέθεσε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τη Χρυσή Αυγή, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσκληθήκαμε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Υπήρξε μια τεράστια ανοχή από την πλευρά της κυβέρνησης απέναντι στη Χρυσή Αυγή, στις δεκάδες φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις που έγιναν απέναντι σε Έλληνες πολίτες και σε μετανάστες.

Μας ανησυχεί πάρα πολύ το ότι υπάρχει τεράστια διείσδυση της Χρυσής Αυγής μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. και αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα, διότι θεωρούμε ότι αποτελεί κίνδυνο για την ίδια τη Δημοκρατία.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως και κάθε πολίτης, στηρίζουμε αποφασιστικά τις προσπάθειες και τις ενέργειες που κάνει η ελληνική Δικαιοσύνη και θεωρούμε ότι πρέπει να εφαρμοστεί τάχιστα το κράτος δικαίου και να επιβληθούν ποινές σε όσους βεβαίως αποδειχθεί ότι εμπλέκονται και ότι έχουν διαπράξει ποινικά αδικήματα. Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα, γιατί η Δικαιοσύνη πρέπει να λειτουργήσει ανεπηρέαστα και να εφαρμοστεί το κράτος δικαίου».
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα