Τζεντίλε: «Πάντα ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Με το που ακούστηκε πως μένει ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο για λόγους που έχουν να κάνουν είτε με το χαρακτήρα του είτε με την διάθεση της ιταλικής ομάδας να κάνει σιγά-σιγά κάποιες περικοπές, οι περισσότεροι πίστεψαν πως ο ΠΑΟ έχει μεγάλες πιθανότητες να τον εντάξει στο έμψυχό του δυναμικό.

Έτσι κι έγινε. Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε έρχεται με εξάμηνο δανεισμό στην ελληνική ομάδα και πριν από την άφιξή του, παραχώρησε συνέντευξη στην «Πράσινη» όπου μιλά για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Είναι μοναδική αυτή η εξέλιξη για την καριέρα μου. Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Από την αρχή που κατάλαβα ότι υπάρχει η δυνατότητα να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό ενθουσιάστηκα. Είναι η ομάδα που πάντα ήθελα να παίξω και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Όπως και ο Παναθηναϊκός έτσι και εγώ θέλω μόνο να κερδίζω. Αυτός είναι ο στόχος μου. Όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτό που πρέπει να κάνω αρχικά είναι να βρω ρυθμό, να δέσω με τους συμπαίκτες μου και εν συνεχεία να βρω και εγώ τον ρόλο μου. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε τα τρόπαια που θέλουμε».

Για το αν έπαιξε ρόλο ο πατέρας του προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή τη μετακίνηση είχε να πει: «Το να έρθω στον Παναθηναϊκό είναι αποκλειστικά δική μου απόφαση. Δεν μου το ζήτησε ο πατέρας μου. Εννοείται ότι… τρελάθηκε από τη χαρά του όταν έμαθε ότι συμφωνήσαμε με την ομάδα, αλλά μέχρι εκεί. Εγώ ήθελα να έρθω. Έχω μαγικές αναμνήσεις από την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη εξέλιξη για την καριέρα μου. Αυτό που γίνεται με τον κόσμο του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες δεν το έχω ξαναζήσει. Είναι απίστευτο. Καλά-καλά δεν έχω έρθει στην Ελλάδα και μου έχει στείλει πάρα, πάρα πολλά μηνύματα. Όπως η ομάδα, έτσι και ο κόσμος έχει πάρα πολλές φιλοδοξίες. Είναι τιμή μου που θα παίξω στο ΟΑΚΑ μπροστά σε αυτό το κοινό. Από τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη. Πάρα πολλές φορές στο παρελθόν καθόμουνα με την οικογένειά μου και βλέπαμε τον κόσμο της ομάδας στο ίντερνετ».

Το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods θα είναι κόντρα στον Ολυμπιακό και για το γεγονός αυτό υπογράμμισε «Η κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο στην Ευρώπη. Για εμένα τα φέρνει έτσι η μοίρα που το πρώτο μου ευρωπαϊκό παιχνίδι θα είναι στον Πειραιά με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι έχουμε μέσα στον Ιανουάριο έχουμε να παίξουμε τρεις φορές σε ΟΑΚΑ και Πειραιά. Θέλω πολύ να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Για να αρχίσουμε να αλλάζουμε την ιστορία των τελευταίων δύο ετών όπου ο αντίπαλός μας είναι λίγο πιο μπροστά από εμάς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα