Τι ενώνει μετά τον χωρισμό Γιώρκα-Ράπτη

Το τέλος της σχέσης τους έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Μετά τον χωρισμό της γράφτηκαν ουκ ολίγα για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το σημείο την Έλενα Ράπτη και τον Λούκα Γιώρκα.

«Ήταν αναμενόμενο να πάρει δημοσιότητα. Δεν με πείραξε. Όταν έκλεινε η πόρτα, όλα έμεναν έξω. Για τη σχέση μας γράφτηκαν διάφορα, ανάμεσα στα οποία και πολλά άσχημα. Δεν εισέβαλαν όμως ποτέ με βία στον προσωπικό μας χώρο. Γράφτηκαν αναλήθειες, αλλά δεν ασχολούμαι. Κανένα δημοσίευμα του χωρισμού μας δεν προσέγγισε την αλήθεια», εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τραγουδιστής μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.  «Τέλος δεν λέω ποτέ για τίποτα. Πολλές φορές η ζωή σού τα φέρνει με τέτοιο τρόπο ώστε να γελάει μαζί σου. Ποτέ δεν λέω ποτέ», δήλωσε με ειλικρίνεια.

Μπορεί να χώρισαν όμως αλλά συνεχίζουν να έχουν επικοινωνία αφού συνεργάζονται σε κάτι που έφτιαξαν με πολύ αγάπη.

«Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και να έχουμε μια επικοινωνία με την Έλενα. Είχαμε κάνει τότε μία μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, Το Μυστικό της Νίκης, για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο επεισόδιο, Το Μυστικό της Νίκης 2: Οι Περιπέτειες του Βίκτωρα. Ήταν μια δική μου ιδέα και έχω καταθέσει προτάσεις και για επόμενα επεισόδια. Είναι όμως μία καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης που κάποια στιγμή μπορεί να τελειώσει. Η Έλενα στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων ασχολείται και με κάτι άλλο, το οποίο δεν ξέρω αν θέλει να ανακοινώσει, όπου μπορεί επίσης να συνεργαστούμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα