Τι φοβίζει την Ειρήνη Παπαδοπούλου

 

Είναι από τις πλέον δυνατές παίκτριες του Survivor, καθώς είναι πολύ γυμνασμένη. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξηγεί στο περιοδικό People μαζί με το Πρώτο Θέμα, γιατί είπε ναι στην πρόκληση του Survivor και ξεκαθαρίζει τι είναι εκείνο που τη φοβίζει.

«Σε περίπτωση ανάγκης, η παραγωγή έχει τηλέφωνα συγγενών, όπως και οι δικές μας οικογένειες μπορούν να επικοινωνήσουν με ανθρώπους της παραγωγής αν τους συμβεί κάτι», σχολίασε και συνέχισε αναφέροντας τα πράγματα που αποφάσισε να πάρει μαζί της:

«Ένα σετ εσωρούχων, δύο μαγιό, ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι, ένα Τ-shirt, μια αθλητική φόρμα και ένα κολάν. Πρώτη φορά θα μου είναι τόσο εύκολο να φτιάξω ένα σάκο για να πάω ταξίδι».

Όσον αφορά στο περιβάλλον που ζει στον Άγιο Δομίνικο, σχολίασε: «Δεν θα έχω το κρεβάτι μου, το ζεστό μου σπίτι και θα μένω σε μια παραλία. Δεν σου κρύβω πως το άγνωστο με φοβίζει, αν και τη συγκεκριμένη περίοδο στον Άγιο Δομίνικο θα έχει αρκετή ζέστη. Η διαβίωση σίγουρα θα με δυσκολέψει μέχρι να προσαρμοστώ. Ωστόσο, η πρόκληση με εξιτάρει. Είναι ό,τι πιο ακραίο έχω κάνει μέχρι σήμερα”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα