“Τον δαίμονα του λαϊκισμού τον έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ”

Τα πυρά του κατά της κυβέρνησης για τη στάση της απέναντι στους αγρότες εκτόξευσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος δικαιολογώντας απόλυτα τις αντιδράσεις των αγροτών “στην εις βάρος τους κοροϊδία” , όπως είπε. 

«Υπήρξε έγκαιρη ανακοίνωση της ΝΔ, όπου αναφέραμε ότι συμμεριζόμαστε απολύτως την αγωνία των αγροτών, κατανοούμε την αγανάκτηση που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση με ψεύτικες υποσχέσεις και τονίζαμε ότι η έκφραση αυτής της αγωνίας θα πρέπει να έχει σεβαστά από όλους όρια. Η ελληνική οικονομία θα πρέπει να κινείται ανεμπόδιστα. Το αγροτικό ζήτημα είναι εξαιρετικά σύνθετο. Και αυτό συμπαρασύρει και το ασφαλιστικό των αγροτών» δήλωσε ο κ. εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.  κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Χρειάζεται μία σταθερή βάση συζήτησης και για να υπάρξει αυτό χρειάζεται μία σε βάθος γνώση και ειλικρινής διάλογος με τους αγρότες. Οι αγρότες είναι παραγωγική δύναμη της χώρας. Πρέπει να γίνει ο διάλογος για να διαμορφωθεί το σταθερό πλαίσιο» πρόσθεσε, απαντώντας σε όσους έκαναν λόγο για υποκινούμενα επεισόδια από τη ΝΔ.

«Αυτό το παιχνίδι κατανομής ευθυνών στους ιδεολογικούς αντιπάλους, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, πρέπει να τελειώσει. Έχουμε συνολική αντίδραση του αγροτικού κόσμου σε αυτό που σωστά εισπράττουν ως κοροϊδία εις βάρος τους. Όλος ο αγροτικός κόσμος αισθάνεται αδικημένος και δικαιολογημένα. Τον δαίμονα του λαϊκισμού τον έφτιαξε ο ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα