Το έλα να δεις, για την πέμπτη θέση!

Το πρωτάθλημα διεκόπη για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας κι έτσι τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε οι παράγοντες έξι συλλόγων έχουν βγάλει τα κομπιουτεράκια για να δουν αν προλαβαίνουν το θαύμα, μετά την αφαίρεση πέντε βαθμών από τον ΠΑΟΚ. Για να δούμε τι μπορεί να συμβεί στις τρεις τελευταίες «στροφές»:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 41
Ο Πανιώνιος είναι σταθερά ψηλά στη βαθμολογία και θα έλεγε κανείς πως δεν χρειαζόταν την τιμωρία για να θεωρείται σοβαρός διεκδικητής ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Είναι τέταρτος με 41 βαθμούς, αλλά έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα καθώς υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, μετά παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και τέλος υποδέχεται τον Ατρόμητο. Εκτίμηση: 43-47 βαθμοί
ΠΑΟΚ: 39
Με δεδομένο ότι δεν θα κερδίσει κάτι από την έφεση, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς απειλείται πια από τρεις ομάδες. Έχει 39 βαθμούς, είναι πέμπτος, αλλά παίζει τώρα εκτός έδρας με τον Πανιώνιο και δεν αποκλείεται ένα αρνητικό αποτέλεσμα να τον βάλει σε μπελάδες. Στα συν το ότι φαίνεται βελτιωμένος. Στη συνέχεια παίζει με Λεβαδειακό στην Τούμπα και Πλατανιά στα Χανιά. Εκτίμηση: 43-48 βαθμοί
ΠΑΣ Γιάννινα: 35
Έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα με τον Πανιώνιο καθώς δέχθηκε την ισοφάριση στην εκπνοή. Παίζει με τρεις αδιάφορες ομάδες και θεωρητικά μπορεί να κάνει το απόλυτο. Έχει τη «μαγκιά» να χωθεί στην πεντάδα, καθώς σχεδόν η ίδια ομάδα το έχει επαναλάβει τα προηγούμενα χρόνια. Παίζει στηΛιβαδειά, υποδέχεται τον Πλατανιά και ολοκληρώνει στην Ξάνθη. Εκτίμηση: 38-44 βαθμοί.
Πλατανιάς: 35
Δύσκολο το εγχείρημα, αλλά βατό το πρόγραμμα και εξηγούμαστε. Ο Πλατανιάς υποδέχεται την αδιάφορη Skoda Ξάνθη και με νίκη φτάνει τους 38 βαθμούς και μετά τα παίζει όλα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Αν καταφέρει κι εκεί, τότε την τελευταία αγωνιστική που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ μπορεί να του αρκεί μία νίκη για το θαύμα. Άρα όλα είναι πιθανά! Εκτίμηση: 38-44 βαθμοί.
Ηρακλής: 31 (με ένα ματς λιγότερο)
Ο Ηρακλής είναι στο κόλπο μόνο αν πάρει το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον αδιάφορο Ολυμπιακό, όποτε αυτό οριστεί. Έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα απ’ όλες τις ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παίζει με Αστέρα εντός, Πανθρακικό εκτός και Παναιτωλικός εντός. Εκτίμηση: 40-43 βαθμοί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα