Το βάρος στο… πνεύμα

Στο πιο… πνευματικό κόμμα μακράν ανακηρύσσεται η ΔΗΜΑΡ η οποία φαίνεται πως έχει ρεύμα στον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών. Μάλιστα άλλοι 181 άνθρωποι στηρίζουν την προσπα΄θεια του Φώτη Κουβέλη υπογράφοντας διακήρυξη στην οποία τονίζουν πως «η πρόσφατη πρωτοβουλία της “ΔΗΜΑΡ- Προοδευτική Συνεργασία”, η συμπόρευση δηλαδή των δυνάμεων της ανανεωτικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας και της πολιτικής οικολογίας, ανοίγει μια νέα προοπτική ελπίδας, ακριβώς επειδή στο επίκεντρό της βρίσκεται το αίτημα αλλαγής της ασκούμενης πολιτικής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης, για να τους ευχαριστήσει, τους καλεί για σήμερα Δευτέρα για ένα ποτήρι κρασί και συζήτηση στην «Αγροτέρα» στο Ζάππειο στις 8:30 μ.μ.
Σίγουρα θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα για τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ ο οποίος βασανίζεται από τις εκκρεμότητες για την στελέχωση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών. Στην Αγίου Κωνσταντίνου έχει γίνει σαφές πως αν δεν εκκλέξουν έστω έναν ευρωβουλευτή θα έχουν αποτύχει οπότε και θα πρέπει να αναζητηθεί άλλος – πολιτικός – δρόμος.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Δημήτρη Χατζησωκράτη: «Εκ των πραγμάτων ο πήχης για τη ΔΗΜΑΡ, είναι να εκλέξει τουλάχιστον έναν ευρωβουλευτή» δήλωσε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και υπεύθυνος για την οικονομική-κοινωνική πολιτική του κόμματος.
Σημειώνει πως για τη ΔΗΜΑΡ, «ικανοποιητικό αποτέλεσμα θα είναι να αγγίξει τα ποσοστά των εκλογών του 2012».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα