Το βίντεο που έχει στα χέρια της η Μίνα Αρναούτη από το μοιραίο βράδυ

Για την τραγική νύχτα μιλάει με έναν συγκλονιστικό τρόπο η Μίνα Αρναούτη. Η 30χρονη που παρέμεινε στο νοσοκομείο τρεις μήνες παλεύοντας με νύχια και με δόντια για την ίδια της την ζωή, περιγράφει τα όσα έζησαν με τον Παντελή Παντελίδη λίγη ώρα πριν το τραγικό τροχαίο που του στέρησε τη ζωή. Και όλα όσα έχει καταγράψει σε ένα βίντεο τα κοιτάει ξανά και ξανά και δεν μπορεί να το πιστέψει.

“Κάθομαι και κοιτάω εκείνο το βίντεο.. απο εκείνη τη μέρα. θυμάμαι τα γέλια, τις χαρές, τα πειράγματα..Μια στιγμή όμως και όλα αλλάζουν… Ξύπνησα και όλοι ξέρατε.. έκανα δυο μήνες να το μάθω.. ήμουν εκεί μαζί.. αλλά ήμουν η μόνη που δεν ήξερε τι συνέβη!!! Σαν ηλίθια ρώτησα αν πήγε στη πρεμιέρα”… γράφει μεταξύ άλλων.

“Κάθομαι και κοιτάω εκείνο το βίντεο.. από εκείνη τη μέρα. θυμάμαι τα γέλια, τις χάρες, τα πειράγματα ..Μια στιγμή όμως και όλα αλλάζουν… Ξύπνησα και όλοι ξέρατε.. έκανα δυο μήνες να το μάθω.. ήμουν εκεί μαζί.. άλλα ήμουν η μονή που δεν ήξερε τι συνέβη!!! Σαν ηλίθια ρώτησα αν πήγε στη πρεμιέρα.. Είναι τόσο τραγικό! Και εσείς τι;;; Μου λέτε …τι;;; Έχετε ενεργοποιησει όλους τους ψυχικούς μου μηχανισμούς άμυνας και δεν μπορώ ακόμα να το βιώσω όπως του πρέπει..να το κάνω δικό μου κομμάτι.. κομμάτι της ζωής μου.
Δεν είπα ψέματα ..σταματήστε..ψάξτε αθόρυβα την αλήθεια σας αφού δεν μπορείτε να δεχτείτε την δική μου… πείτε την εκεί που πρέπει και περιμένετε την απόφαση. Λέω αλήθεια.. Σέβομαι την μνήμη του..
Σεβαστείτε όμως τη ζωή μου.”

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα