Το… γλίστρησαν με την ψυχή τους στο Ντόρτμουντ

Από τη μέρα που ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι αποχωρεί από το Ντόρτμουντ, το μυαλό των περισσότερων πήγε στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα, όπου θα αναμενόταν η αποθέωση του αιώνα. Τελικά ο πετυχημένος Γερμανός τεχνικός θα μπορέσει να απολαύσει αυτό το τέλος και με ένα τρόπαιο.

Γιατί σαν να το ήθελε ο θεός του γερμανικού ποδοσφαίρου του βράδυ της Τρίτης 28 Απριλίου στο Μόναχο, η ομάδα του πέρασε στα πέναλτι την Μπάγερν με σκορ 2-0 (!), μιας και οι τέσσερις Βαυαροί που σούταραν από την άσπρη βούλα ήταν άστοχοι. Ο Λαμ και ο Τσάβι Αλόνσο, μάλιστα, κατάφεραν να γλιστρήσουν πάνω στην εκτέλεση, σαν να είχε πάει ο Κλοπ νωρίτερα και να έχει αφήσει σιρόπι πάνω στο γρασίδι.

Μετά τα δύο αυτά πέναλτι ήταν αδύνατο να συγκεντρωθούν οι υπόλοιποι παίκτες της Μπάγερν κι έτσι το παραμύθι ήθελε την Ντόρτμουντ να διεκδικεί το Κύπελλο Γερμανίας με τον Κλοπ στο τελευταίο του παιχνίδι. Για να δούμε αν θα έχει ωραίο τέλος, ή αν οι λύκοι της Βόλφσμπουργκ έχουν αντίθεση διάθεση.

 

Φάσεις και γκολ από τον ημιτελικό του Μονάχου

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα