Το μεγαλύτερο φιάσκο του αιώνα…

Κυριακή απόγευμα… Το Ολντ Τράφορντ αρχίζει να γεμίσει κόσμο. Οι δύο ομάδες έχουν φτάσει στο γήπεδο και ετοιμάζονται να βγουν για προθέρμανση. Ξαφνικά πέφτει σήμα. «Υπάρχει βόμβα στο γήπεδο. Εκκενώστε όλους τους χώρους…». Άπαντες ενεργοποιούνται. Η αντιτρομοκρατική σπεύδει στο σημείο και οι εξέδρες, όπως και τα αποδυτήρια αδειάζουν. Το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ για την Premier League αναβάλλεται. Η τρομοκρατία ξαναχτυπά…

Και όμως, δεν υπήρχε καμία βόμβα στο «Θέατρο των Ονείρων», καθώς το κουτί που εντοπίστηκε σε μία από τις τουαλέτες, δεν ήταν τίποτε περισσότερο…  από ένα απλό κουτί! Όχι μόνο αυτό, αλλά το συγκεκριμένο αντικείμενο αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, ότι ήταν το κουτί που χρησιμοποιούν οι ομάδες ασφαλείας, προκειμένου να κάνουν εκπαίδευση για ανάλογες περιπτώσεις!

Πρόκειται, με άλλα λόγια, για ένα από τα μεγαλύτερα… τρομοκρατικά φιάσκα στην ιστορία. Παρόλα αυτά, οι αρχές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τον τρόπο που λειτούργησαν τόσο οι αρμόδιες υπηρεσίες, όσο και ο κόσμος, ο οποίος δεν πανικοβλήθηκε και συντονισμένα εκκένωσε το γήπεδο, δίχως να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Όσο για το ματς, αυτό θα διεξαχθεί πιθανότητα την Τρίτη, στις 21:00.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα