Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καραβάτου

 

Έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου με όσα συμβαίνουν στο χώρο των media και αφορούν παρουσιαστές, οι οποίοι μαθαίνουν από τρίτους πως… κόβονται. Βλέπετε, με τον ίδιο τρόπο έμαθε και η ίδια ότι κόβεται πριν από χρόνια το “Κους Κους” και όσο να ναι την πειράζει. Αφορμή στάθηκε το τέλος της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη: «Οι άνθρωποι το γνώριζαν και δεν είχαν πει την είδηση, γιατί δεν ήθελαν να πουν στον αέρα πριν ανακοινωθεί στην ίδια την κυρία Χούκλη ή πριν γίνει επίσημα γνωστό”, σχολίασε η παρουσιάστρια της εκπομπής “Έτοιμο το Πρωινό” και συνέχισε:

“Πώς κάποιος μαθαίνει κάτι που τον αφορά τόσο πολύ από αλλού. Αυτό το πράγμα μπορεί να με τρελάνει, γιατί το έχω νιώσει κι όλας. Επί της παλιότερης διοίκησης του Alpha έμαθα ότι η εκπομπή κόβεται από αλλού. Δεν το είχαν πει σε εμάς και το είχαν πει αλλού και δεν μιλάω για εμένα, μιλάω για όλη την ομάδα, για τον κόσμο πίσω από τις κάμερες… Ανεξάρτητα από την κυρία Χούκλη, δράττομαι της ευκαιρίας και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο.

Στην αρχή να βγαινουν δημοσιεύματα με ερωτηματικό και να λές “Ποιος είναι; Μήπως είμαι εγώ;” Μετά να διαρρέει και άλλη είδηση με όνομα. Για ποιο λόγο να γίνονται; Γιατί κάποιος δεν παίρνει την ευθύνη του λόγου του και να πει τα πράγματα πάνε έτσι, εμείς θέλουμε αυτό κι αυτό, άντε γεια σας διαφορετικά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα