Το ξέσπασμα της Πάολας

Η Πάολα μίλησε για τον σάλο που ξέσπασε μετά το βίντεο που έδειχνε την κόρη της, Παολίνα, τα Χριστούγεννα να χορεύει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η ίδια! Η τραγουδίστρια, μπορεί να απάντησε και σε προηγούμενη συνέντευξή της σε έντονο ύφος σε όσους την κατέκριναν, αλλά στις σημερινές της δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού», που πλέον ο θυμός της έχει καταλαγιάσει, δεν έκρυψε την πικρία της.

«Έτσι θέλει η μανούλα. Να φέρνει το παιδάκι της εδώ. Ποιος μπορεί να κρίνει τώρα; Ok. Τους ήρθε να πουν κάτι και το είπανε! Τι με νοιάζει…», είπε η ίδια. Παράλληλα, σημείωσε πως: «Στεναχωριέμαι πολύ όταν βλέπω τους ανθρώπους να ασχολούνται με κάτι τέτοιο και να το κάνουν τόσο τραγικό. Αυτό είναι κακία». Γι’ αυτό και έστειλε το «μήνυμα» της: «Όταν κάποιος δεν είναι και ο πιο ηθικός, καλό είναι να μην μιλάει. Μίλησαν για ηθική οι πιο ανήθικοι… Σε αυτούς που αναφερόμουν το κατάλαβαν».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις εκπομπές λέγοντας: «Υπάρχουν φίδια στα πάνελ… Αν κοιτάξεις θα τα δεις», χωρίς όμως να τους κατονομάσει και τόνισε πως όλο αυτό την πείραξε, επειδή: «δεν είμαι μαθημένη σε αυτά, γιατί δεν μεγάλωσα έτσι, και δεν περίμενα να σχολιάζουν με αυτόν τον τρόπο. Ο άλλος έχει αυτή τη διάθεση και έτσι γουστάρει. Να κατηγορεί και να κουτσομπολεύει. Αυτοί είμαστε!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα