Το παλεύει για Ίσακ ο ΠΑΟ

Ο Μίκαελ Ίσακ είναι η νούμερο ένα επιλογή του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή για τη θέση του επιθετικού και αυτό διότι συντρέχουν τρεις λόγοι που κάνουν τη συγκεκριμένη κίνηση ιδανική.

Ο πρώτος είναι πως πρόκειται για Σουηδό επιθετικό, κάτι που θα ανεβάσει την ψυχολογία του πεσμένου Μπεργκ. Η δεύτερος αφορά τη θέση του στο γήπεδο, καθώς μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Μάρκους σε πιθανό 4-4-2 ή 4-4-1-1 και ο τρίτος έχει να κάνει με την ποιότητά του που είναι αδιαμφισβήτητη κάτι που σημαίνει πως μπορεί να καθιερωθεί και ως πρώτος επιθετικός αν τυχόν πουληθεί ο Μπεργκ!

Η Ράντερς, φυσικά, δεν πρόκειται να αφήσει τον Ίσακ να φύγει έτσι, καθώς αξιώνει μισό εκατομμύριο ευρώ και οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό, διαφορετικά θα χάσουν τον παίκτη, αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και θα έχει αρκετές προτάσεις. Τα 500 χιλιάρικα, όμως, είναι πολλά.

Να πούμε πως ο Ίσακ από το 2014 που παίζει στη Ράντερς έχει πραγματικά τινάξει τα αντίπαλα δίχτυα με 31 γκολ σε 68 συμμετοχές, ενώ είναι μόλις 23 ετών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα