Το παραδέχτηκε: Ολοταχώς για τον δεύτερο γάμο η Παπαδημητρίου

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή της στο «Λοιπόν»,  διανύοντας την καλύτερη φάση στη σχέση της με τον Άλεξ Φραντζολίνι, δεν αποκλείει τίποτα για το μέλλον.

«Το να παντρευτώ είναι κάτι που τα τελευταία 2 χρόνια στροβιλίζει πολύ στο μυαλό μου. Από το χωρισμό μου και μετά έχω μπει τα τελευταία χρόνια σε μια φάση που το σκέφτομαι, ενώ στην αρχή δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Δεν θα έλεγα «όχι» στο γάμο, αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις», εξομολογήθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλημερούδια» αναφέρθηκε και στο πώς η δημοσιότητα έχει επηρεάσει τη σχέση της.

 «Η δημοσιότητα θα με δυσκόλευε αν τα πράγματα ξέφευγαν στο κομμάτι όσον αφορά την προσωπική ζωή μου. Από το διαζύγιο μου και μετά, όλα αυτά τα χρόνια, το έχω φτιάξει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, γιατί πάνω απ’ όλα είναι τα παιδιά. Δεν έχω σκοπό να αλλάξω γραμμή, επειδή τώρα κάνω μια πρωινή εκπομπή και θα τα βγάλω όλα στη φόρα. Η συντροφικότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Μου αρέσει να έχω το χώρο και το χρόνο μου μέσα στην ημέρα, ας είναι και μισή ώρα», εξήγησε. 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα