Αιχμές Κωστόπουλου για το MEGA και τα «Καλημερούδια»

Η πετυχημένη πορεία του «Πρωινού» οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο γεγονός ότι το αντίπαλον δέος (βλέπε Καλημερούδια) δεν κατάφερε εξαρχής να παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο. Τι λέει όμως γι’ αυτό ένας εκ των μετρ του είδους, Πέτρος Κωστόπουλος;

«Θεωρώ πως έχουν γίνει πολύ μεγάλα λάθη στην πρωινή εκπομπή του Mega. Και το κυριότερο; Δεν στήνεις ένα καθημερινό live πρόγραμμα χωρίς να στηρίζεσαι σε επαγγελματίες παρουσιαστές και δημοσιογράφους», σχολίασε TV Έθνος ο γνωστός παρουσιαστής του ALPHA και συνέχισε:

«Παίρνεις ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με τον λόγο, γιατί έχουν βγει πολλές ώρες στον τηλεοπτικό αέρα, γιατί έχουν γράψει σεντόνια ολόκληρα σε εφημερίδες και περιοδικά και είναι εξοικειωμένοι με τον λόγο, που μπορούν να χειριστούν ανάμεσα στα άλλα και πιο περίεργες καταστάσεις, που δεν φοβούνται να έχουν άποψη.

Όταν, όμως, είσαι καλλιτέχνης, ηθοποιός ή τραγουδιστής, δεν θες να εκτεθείς, γιατί κι εσύ θα κριθείς για την καλλιτεχνική σου δουλειά από άλλους. Είσαι μαζεμένος, φοβάσαι να κρίνεις. Και δεν έχεις το ίδιο ταλέντο με έναν δημοσιογράφο. Ο καθένας στο είδος του. Δεν έχουν σενάριο οι ζωντανές εκπομπές».

Πάντως, μόνο καλά λόγια είχε να πει για την Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Μ’ αρέσει η Ντορέττα, μόνο που όλο το υπόλοιπο πλαίσιο, σου είπα, είναι λάθος. Δεν βοηθιέται όσο πρέπει. Εγώ πιστεύω πάντως πως οι ηθοποιοί όπως είναι η Ντορέττα, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Σμαράγδα Καρύδη μπορεί να είναι εξαιρετικές όταν αναλαμβάνουν συγκεκριμένα φορμάτ και ο ρόλος τους είναι πολύ συγκεκριμένος. Τα έχουν πάει πολύ καλά και οι τρεις».

Σε ερώτηση αν θα ξανάκανε πρωινό ήταν κατηγορηματικός: «Όταν υπάρχει ανάγκη κάνεις και… τζάμια τα Σαββατοκύριακα (γέλια). Αν και μου πάει καλύτερα κάτι πιο… μεσημεριανο-απογευματινό, ύφους και στυλ Ελεν Ντε Τζενέρις».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα