Το Ποτάμι: Ήξερε ο Τσίπρας για τις συνομιλίες Καμμένου με ισοβίτη;

Η αποκάλυψη ότι ο υπουργός Άμυνας συνομιλεί με έναν ισοβίτη συνιστά από μόνη της μέγα σκάνδαλο σημειώνει σε ανακοίνωσή του Το Ποτάμι, θέτοντας μια σειρά από ερωτήματα για τον υπουργό και την κυβέρνηση.

Στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι σχολιάζει και την αποστροφή του Πρωθυπουργού ότι θα αφεθεί «απερίσπαστη η Δικαιοσύνη να ξεδιαλύνει την υπόθεση Noor1», υπογραμμίζοντας ότι «οι μέχρι τώρα ενέργειες των υπουργών του δείχνουν το αντίθετο».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης από το Ποτάμι

H αποκάλυψη ότι ο υπουργός Άμυνας κ.Καμμένος συνομιλεί με ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών συνιστά από μόνο του μέγα σκάνδαλο. Όταν τη συνομιλία επιβεβαιώνει στη Βουλή και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ.Κοντονής, το σκάνδαλο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Με ποια ιδιότητα ένας υπουργός Άμυνας συνομιλεί με έναν ισοβίτη; Για ποιο λόγο χρειάζεται η μεσολάβηση υπουργού για να καταθέσει κάποιος στις δικαστικές αρχές; Η μεσολάβηση έχει να κάνει όντως με το περιεχόμενο της κατάθεσης, όπως καταγγέλλεται; Ποιοι άλλοι γνώριζαν την υπόθεση στην κυβέρνηση; Ο υπουργός Δικαιοσύνης; Ο Πρωθυπουργός; Ακούσαμε τον κ.Τσίπρα να δηλώνει σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο «Θα αφήσουμε απερίσπαστη τη Δικαιοσύνη να ξεδιαλύνει την υπόθεση Noor1». Οι μέχρι τώρα ενέργειες των υπουργών του δείχνουν το αντίθετο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα