Το σκληρό ροκ μόλις άρχισε

Το σκληρό ροκ που ξεκίνησε την Τετάρτη το μεσημέρι στη Βουλή θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα το Ποτάμι, εάν κρίνουμε από όσα ανήρτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Instagram απαντώντας με αυτό τον τρόπο στον πρωθυπουργό που ζήτησε ονόματα σε ότι αφορά τις καταγγελίες για ανθρώπους του Τσοχατζόπουλου, οι οποίοι βρίσκονται πλησίον του Μαξίμου.
Όπως έγινε γνωστό στο πρωθυπουργικό μέγαρο είναι πυρ και μανία με τον Θεοδωράκη. Και αυτός δεν έχασε την ευκαιρία να αναρτήσει ένα βίντεο στο Instagram. Το βίντεο είναι από παλαιότερη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ ο οποίος ενώ λέει στον δημοσιογράφο που τον ρωτά: «ποια είναι η διαπλοκή με ονόματα» ότι «θα τα πούμε όλα» αμέσως μετά εμφανίζεται να λέει: «είμαι πρωθυπουργός της χώρας, δεν είμαι χρυσός οδηγός να σας λέω ονόματα».
Η ανάρτηση του βίντεο με τον Σταύρο Θεοδωράκη να τονίζει «προσοχή δεν είναι μοντάζ», ήρθε λίγες ώρες μετά την αντιπαράθεση που είχαν για την διάταξη με τις off shore.
Πάντως στην Σεβαστουπόλεως αφήνουν να εννοηθεί ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν αποκαλύψεις σχετικά με την δραστηριότητα υπουργών, προσθέτοντας με νόημα: “Αλλού τα χρήματα, αλλού τα κρίματα”.
Στη Σάμο
Στο μεταξύ ο Σταύρος Θεοδωράκης βρίσκεται στη Σάμο, όπου θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο το πρωί. Ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει προσκληθεί και θα μιλήσει στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που γίνεται στο ακριτικό νησί, με θέμα: «Η τοπική αυτοδιοίκηση, οι προσφυγικές ροές και το μεταναστευτικό ζήτημα, επιπτώσεις στην οικονομία και τον τουρισμό».
Αύριο Παρασκευή ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της περιοχής, εθελοντές και φίλους του Ποταμιού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα