Το όνειρο του Καμπιάσο: Να δουλέψει ως προπονητής στην Ίντερ

Μουρίνιο ή Μαντσίνι για τον πάγκο της Ίντερ; Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος… Εστεμπάν Καμπιάσο είναι ο εκλεκτός! Εικόνες από το μέλλον, ή όνειρα; Ίσως και τα δύο. Σε κάθε περίπτωση, ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού αποκάλυψε τις κρυφές του σκέψεις, ενώ βρίσκεται στη δύση της σπουδαίας ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο διεθνής παίκτης έκανε δηλώσεις στα ιταλικά ΜΜΕ, με αφορμή το θέμα του προπονητή στην Ίντερ. Η προσφορά του Καμπιάσο στην ομάδα του Μιλάνου ήταν μεγάλη και ο ίδιος τυγχάνει τεράστιας αποδοχής από τον κόσμο, αλλά και εκτίμησης από τους παράγοντες.

Ο σπουδαίος μέσος ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ίντερ, απαντώντας: «Αν αποφασίσω να γίνω προπονητής, δεν θα μπορούσα να μην σκεφτώ τον εαυτό μου στον πάγκο της Ίντερ. Νομίζω πως είναι μία πολύ διαφορετική δουλειά από εκείνη που κάνει ένας παίκτης. Πρέπει να είσαι πολύ καλός διαχειριστής».

Όσον αφορά τα σημερινά δεδομένα, ο Καμπιάσο επιχείρησε τη σύγκριση μεταξύ του Ρομπέρτο Μαντσίνι και του Ζοσέ Μουρίνιο, οι οποίοι πέτυχαν απόλυτα στο έργο τους κατά το πρόσφατο παρελθόν, στον πάγκο των «νερατζούρι».

«Με τον Μαντσίνι έγιναν πολλά στην ομάδα και μπήκε σε μία πορεία πρωταθλητισμού. Κατάφερε να αλλάξει τη νοοτροπία της ομάδας. Στη συνέχεια ήρθε ο Μουρίνιο και έγινε ένα άλμα στην ποιότητα προς την Ευρώπη. Μετέδωσε ασφάλεια και εμπιστοσύνη στους παίκτες. Βάζει πάνω απ’ όλα την τακτική και προσαρμόζει τους παίκτες του σε αυτή», δήλωσε ο 35χρονος μέσος, το μέλλον του οποίου στον Ολυμπιακό είναι «ανοιχτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα