«Τρέχει» για Σίλντενφελντ και Ρόσι!

Ο χρόνος περνάει, αρχίζει να πιέζει και ο Παναθηναϊκός δεν έχει προχωρήσει ούτε μία μεταγραφική υπόθεσή του, την ίδια στιγμή που έχουν χαθεί βασικοί παίκτες της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Για το λόγο αυτό, ο Νίκος Νταμπίζας προγραμμάτισε… περιοδεία στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από την Ρωσία και τη Μόσχα, προκειμένου να συνεισφέρει στην… ελευθερία του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κροάτης αμυντικός έχει συμφωνήσει με τη Ντιναμό Μόσχας να λύσει το συμβόλαιό του, έναντι μίας… τυπικής αποζημίωσης. Η επιθυμία του να πραμείνει στον Παναθηναϊκό – στον οποίο αγωνιζόταν δανεικός – είναι δεδομένη. Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να κλείσει τη συγκεκριμένη υπόθεση το συντομότερο δυνατό, ώστε να προχωρήσει και τα υπόλοιπα θέματα.

Το δεύτερο ταξίδι στη λίστα του Νταμπίζα, έχει προορισμό την Ιταλία και το Τορίνο. Η περίπτωση του Φάουστο Ρόσι από τη Γιουβέντους απασχολεί σοβαρά τους «πράσινους», οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τις απαιτήσεις της «γηραιάς κυρίας». Ωστόσο, το πρόβλημα είναι να πείσουν τον παίκτη, ο οποίος επιθυμεί να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό – από το ελληνικό – πρωτάθλημα.

Σε εκκρεμότητα παραμένει και το θέμα του Μεχντί Αμπέιντ, ο οποίος ξεκίνησε προετοιμασία με τη Νιούκαστλ, στην οποία και ανήκει. Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής επιμένει στις πιέσεις του προς τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου, αλλά η περίπτωσή του θα κριθεί από την απόφαση της τεχνικής ηγεσίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα