«Τρίγωνο» Ολυμπιακού, Άρσεναλ, Ίντερ!

Η Ίντερ «κτυπάει» τον Ολυμπιακό σε… όλα τα μέτωπα! Σαφώς και δεν πρόκειται για κάποια αντιμαχία, αλλά για τις κινήσεις των Μιλανέζων στο μεταγραφικό παζάρι, οι οποίες εμπλέκουν τους πρωταθλητές Ελλάδας!

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από την Αγγλία, η Ίντερ προχώρησε σε επίσημη πρόταση προς την Άρσεναλ, για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ, με τη μορφή δανεισμού. Οι Ιταλοί πρότειναν τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, η οποία θα ανέρχεται στο ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ίντερ είχε ενδιαφερθεί για τον Κοσταρικανό και το καλοκαίρι που πέρασε, ωστόσο η περίεργη στάση που κράτησε ο Αρσέν Βενγκέρ, λειτούργησε ως τροχοπέδη στην εξέλιξη της υπόθεσης. Όπως φαίνεται όμως, ο Αλσατός προπονητής είναι πλέον διατεθειμένος να… απαλλαγεί από τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος έχει εκφράσει δημοσίως τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει στην Άρσεναλ και το γεγονός ότι δεν του δίνεται ο χρόνος συμμετοχής που του αντιστοιχεί.

Στον Πειραιά, μετά τη δημοσιοποίηση των προθέσεων των Λονδρέζων να παραχωρήσουν τον Κάμπελ, εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του, παρότι γνωρίζουν ότι το κόστος, σε κάθε περίπτωση, θα είναι πολύ υψηλό.

Παράλληλα, η Ίντερ ετοιμάζει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού. Σύμφωνα με πηγές στην Ιταλία, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας των Μιλανέζων, οι οποίοι παρουσιάζουν και φέτος μία μέτρια εικόνα, γεγονός που θέλουν να ανατρέψουν και να εμφανιστούν περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα