Τρ. Πειραιώς: Νέες συμφωνίες για Συμβολαιακή Γεωργία

Σε νέα προγράμματα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορούν σε Βιολογικά Κηπευτικά με την εταιρεία «ΑΣΠΕΡΣΑ ΕΠΕ», στο οινοποιήσιμο σταφύλι με την «Ε.Τσάνταλης Α.Ε.» και στην Επιτραπέζια Ελιά με την εταιρεία «Γεωργούδης Α.Ε.» προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, οι συμφωνίες Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας φθάνουν συνολικά τις 22.

Βιολογικά Κηπευτικά – «ΑΣΠΕΡΣΑ ΕΠΕ»

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς κηπευτικών της Κρήτης, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «ΑΣΠΕΡΣΑ ΕΠΕ».

Η εταιρεία «ΑΣΠΕΡΣΑ ΕΠΕ», έχει τις εγκαταστάσεις της στο Καστέλι Κισσάμου του νομού Χανίων και δραστηριοποιείται στον τομέα της συσκευασίας βιολογικών και μόνο προϊόντων.

Οινοποιήσιμο σταφύλι – «Ε.Τσάνταλης Α.Ε.»

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε αμπελουργούς των Νομών, Πέλλης και Λάρισας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Ε.Τσάνταλης Α.Ε.».

Η εταιρεία «Ε.Τσάνταλης Α.Ε.», διαθέτει τις εγκαταστάσεις της στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής, στη Ραψάνη, στη Μαρώνεια και στη Νάουσα και δραστηριοποιείται στον τομέα τυποποίησης και εμπορίας οίνων και αποσταγμάτων.

Επιτραπέζια Ελιά – «Γεωργούδης Α.Ε.»

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε ελαιοπαραγωγούς του Νομού Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Γεωργούδης Α.Ε.».

Η εταιρεία «Γεωργούδης Α.Ε.», διαθέτει τις εγκαταστάσεις της στην Β’ ΒΙΠΕ του Βόλου και δραστηριοποιείται στον τομέα τυποποίησης, εμπορίας και εξαγωγής της ελιάς.

Σημειώνεται πως μέσω των προγραμμάτων Συμβολαιακής Γεωργίας, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του όλη την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα