Τσαχειλίδης…μαινόμενος: «Κομμένες οι βόλτες και το Facebook»!

 

Το ότι οι διαιτητές έχουν βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό! Αν και είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται, καθώς «κουμάντο» κάνουν οι παράγοντες και σε κάθε περίπτωση ένα λάθος σφύριγμα δεν μπορεί να συγκριθεί με κακουργηματικές πράξεις, πολλοί από αυτούς διώκονται νομικά, απειλούνται, ξυλοκοπούνται και βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να καταστρέφονται.

Για να διαφυλάξει το κύρος της διαιτησίας, λοιπόν, και να προφυλάξει μέχρι και το τελευταίο βοηθό διαιτητή των πινάκων, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιάννης Τσαχειλίδης, δείχνει να θέλει να εφαρμόσει νέα ήθη και έθιμα στην ελληνική διαιτησία. Να βρίσκεται μέσα σε όλα τα γήπεδα και να σφυρίζει δεν μπορεί, οπότε προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της ελληνικής διαιτησίας με άλλο τρόπο. Η γυναίκα του Καίσαρα, λοιπόν, δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει να δείχνει και ότι είναι τίμια. Για το λόγο αυτό, απαίτησε από τους διαιτητές των πινάκων της Super League να δείχνουν όσο πιο καθαροί γίνεται! Συγκεκριμένα, στην ομιλία του λίγο πριν από τον ορισμό των διαιτητών της πρεμιέρας εξήγησε σε όλους τόνους ότι:

α) Απαγορεύονται οι έξοδοι των διαιτητών πριν από τα παιχνίδια με παράγοντες ομάδες ή με φίλους τους διαιτητές! Μετά τον ορισμό τους και τη μετάβασή τους στην πόλη του αγώνα δεν θα δίνουν κανένα δικαίωμα με δημόσιες εμφανίσεις τους.

β) Απαγορεύονται οι εμφανίσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Καμία ανάρτηση, καμία εμφάνιση. Θα είναι αόρατοι στο διαδίκτυο!

γ) Κομμένα τα άσκοπα τηλεφωνήματα προς τον ίδιο ή προς άλλα μέλη της ΚΕΔ. Θα δηλώνουν κώλυμα πριν από κάθε αγώνα το συντομότερο δυνατό κι αν η δικαιολογία κριθεί ανεπαρκής θα τιμωρούνται «σιωπηλά» για τρεις ή τέσσερις αγωνιστικές!

δ) Θα εξετάζονται αιφνιδιαστικά ακόμη κι ανά δύο εβδομάδες, αν κρίνονται ότι έχουν πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Με λίγα λόγια, καλή εξωγηπεδική ζωή

Προφανώς ο Γιάννης Τσαχειλίδης έκανε και συστάσεις σχετικά με την απόδοσή τους στα παιχνίδια και προέτρεψε τους διαιτητές να έχουν καλή εικόνα, ειδάλλως θα τους αντικαταστήσει χωρίς δεύτερη σκέψη με διαιτητές χαμηλότερων κατηγοριών.

Όσον αφορά τα χρήματα που τους οφείλονται από την περσινή περίοδο τους διαβεβαίωσε πως θα κάνει ότι είναι δυνατό για να μειωθούν κάποια περιττά έξοδα κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, προκειμένου να βρεθούν τα λεφτά που τους οφείλονται το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα