Σάλος με Βεργέτη και Περράκη στη διαιτησία

Κόκκινη κάρτα τους βγάζει ο Μάνταλος

Σάλος στο χώρο της διαιτησίας, μετά τις διαρροές των ονομάτων των διαιτητών που θα διευθύνουν τα δυο ντέρμπι την Κυριακή στα play offs.

Συγκεκριμένα, διέρρευσαν οι ορισμοί του Αλεξάνταρ Στάβρεφ στο παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός και του Τομπίας Στίλερ στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ πριν από την επίσημη δημοσιοποίηση τους από την Επιτροπή Διαιτησίας. Αυτό απαγορεύεται και είναι παράνομο. Η ΚΕΔ ερεύνησε την υπόθεση και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπεύθυνοι για τη διαρροή είναι ο Χρήστος Βεργέτης και ο Κώστας Περράκης!

Ο πρώτος ορίστηκε τέταρτος διαιτητής στο ματς που θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο δεύτερος στην αναμέτρηση της «OPAP Arena». Θα είναι παράλληλα οι συνοδοί του Σκοπιανού και του Γερμανού ρέφερι, αντίστοιχα, από τη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα.

Ο Μάνταλος είναι έξω φρενών με όσα έχουν γίνει. Αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία με τους δύο διαιτητές για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, το οποίο προκαλεί σοβαρό πρόβλημα, από το πουθενά, στην ΚΕΔ, γενικότερα στην ελληνική διαιτησία και στην ΕΠΟ. Όλα αυτά έγιναν λίγες ημέρες μετά το μπάχαλο της προηγούμενης εβδομάδας με τον ορισμό του Άρη Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι Βόλος-Κηφισιά που ακυρώθηκε και τελικά ορίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η ΚΕΔ, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα για να μην τολμήσει άλλος διαιτητής να κάνει τα ίδια. Ο Μάνταλος θέλει να μην οριστούν ξανά ο Περράκης και ο Βεργέτης σε παιχνίδι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου! Για να πάρουν το μήνυμα και οι υπόλοιποι στον πίνακα. Όσον αφορά το μέλλον των δύο διαιτητών στον πίνακα της Super League, θα εξαρτηθεί ουσιαστικά και από τα γενικότερα στηρίγματα που έχουν. Αν η επιθυμία του Μάνταλου  δεν προσκρούσει στη… συμμαχία, τότε τα ντέρμπι Άρης-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ θα είναι τα τελευταία φέτος ματς που θα συμμετάσχουν ο Περράκης και ο Βεργέτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα