Υπέγραψε προσύμφωνο ο Κλαούντιο Ρανιέρι!

Στη διακριτική ευχέρεια της ΕΠΟ βρίσκεται πλέον, η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος απέστειλε υπογεγραμμένο προσύμφωνο στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, κάνοντας αποδεκτή την προσφορά της για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας.

Το σίριαλ, που ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες, για το διάδοχο του Φερνάντο Σάντος στο «τιμόνι» της Εθνικής, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του, εκτός και αν ο κύριος Γιώργος Σαρρής και οι συνεργάτες του, μας επιφυλάσσουν κι άλλες εκπλήξεις. Ο Ιταλός προπονητής φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ΕΠΟ και, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την Εθνική ομάδα, στη διαδρομή για τα τελικά του Euro 2016.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΕΠΟ, το θέμα του νέου προπονητή θα διευθετηθεί μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να επισπευστούν οι διαδικασίες, μετά την αποστολή του υπογεγραμμένου προσύμφωνου, από τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Σύμφωνα με πηγές από την Ομοσπονδία, ανάλογα χαρτιά έχουν αποστείλει και οι Μάρτιν Γιόλ, Μάρκο Ταρντέλι και Γιόν φαν ντε Μπρομ! Αυτό σημαίνει πως δεν έχει ληφθεί η οριστική απόφαση και πως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν ενδεχόμενο. Ωστόσο, ο Κλαούντιο Ρανιέρι εμφανίζεται να κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των μελών της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα