«Υπηρεσιακός δήμαρχος που κατέβασε τον πήχη»

Οι επιθέσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου εναντίον του Γιώργου Καμίνη δεν έχουν τέλος. Το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έστρεψε εκ νέου τα βέλη του προς τον νυν δήμαρχο της πρωτεύουσας χαρακτηρίζοντας τον «υπηρεσιακό δήμαρχο που κατέβασε τον πήχη». Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρωτιά Καμίνη, τις οποίες χαρακτήρισε «δημοσκοπικό τερτίπι». «Το πρόβλημα με τον Καμίνη ότι δεν έκανε απολύτως τίποτε» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν δίστασε να ανεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τη νυν δημοτική αρχή αφού αναφερόμενος στα περί νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δήμου, είπε για τον Γιώργο Καμίνη: «Το μόνο που έχει να λέει είναι ότι μείωσε τις δαπάνες, έχει δυο χρόνια να πληρώσεις προμηθευτές και έχει μειώσει προσωπικό. Έτσι φτιάχνεις τα οικονομικά, αλλά με λογιστικά τερτίπια για να είμαστε καλοί με το μνημόνιο».

 «Εγκαταλείφθηκαν περιοχές της Αθήνας»

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σπηλιωτόπουλος έκανε λόγο για εγκατάλειψη σε περιοχές της Αθήνας όπως τη Στοά Λυκούργου και τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. «Είναι δυνατόν κανείς να περπατήσει την πόλη και να μη συναντήσει τη βρομιά; Η μυρωδιά της κεντρικής Αθήνας είναι ούρα και κόπρανα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κάλεσμα σε Κακλαμάνη

Εξάλλου, δεν παρέλειψε για ακόμη μία φορά να καλέσει τον Ν. Κακλαμάνη να αθροίσουν τις δυνάμεις τους. «Αν είχαμε αθροίσει τις δυνάμεις μας θα ήμουν πρώτος στις δημοσκοπήσεις, αν εγώ ήμουν τρίτος στις δημοσκοπήσεις θα είχα παραιτηθεί» τόνισε.

Δύο ποδηλατόδρομοι

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος εξήγγειλε ακόμη τη δημιουργία δυο ποδηλατοδρομίων στην Αθήνα, διερωτώμενος πώς ο κ. Καμίνης δεν τα έχει ήδη κάνει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα