Υποψήφιος «πετεινός» ο Αφελάι!

Από την Μπαρτσελόνα στον Ολυμπιακό και από τον Πειραιά… ενδεχομένως στο Βόρειο Λονδίνο και στην Τότεναμ! Ο Ιμπραϊμ Αφελάι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σύμφωνα με πηγές από τη Μεγάλη Βρετανία, βρίσκεται στο στόχαστρο των «πετεινών» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου έχει καταρτίσει τη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς της στόχους, στην οποία περιλαμβάνεται και το όνομα του διεθνούς 29χρονου Ολλανδού. Η αγωνιστική επάνοδος του Αφελάι, μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας με τραυματισμούς και ατυχίες και η κλήση του στους «οράνιε» και δη ως βασικός στην 11άδα του Γκους Χίντινκ, συνετέλεσαν στο να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τόσο η Τότεναμ, όσο και η PSV Αϊντχόβεν, όπως έχετε διαβάσει αναλυτικά ρεπορτάζ στην «Άποψη».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η διοίκηση της Τότεναμ θα κινηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς γνωρίζει για το ενδιαφέρον των άλλων ομάδων, ενώ και ο παίκτης είναι πρόθυμος να αγωνιστεί στην Premier League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα