«Υπόθεση ημερών η εκπομπή κανονικού προγράμματος»

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για την εκπομπή κανονικού προγράμματος από τη Δημόσια Τηλεόραση, κάτι που μπορεί να γίνει και εντός των επόμενων ημερών, όπως ανέφερε ο αρμόδιος υφυπουργός, Παντελής Καψής.

«Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα τώρα στις προσλήψεις, γιατί θα γίνει ο έλεγχος των αιτήσεων, είναι υπόθεση ημερών», είπε χαρακτηριστικά στο MEGA. Και πρόσθεσε: «Από σήμερα κιόλας θα συγκροτηθούν οι επιτροπές για να παρακολουθήσουν τις αιτήσεις και να προχωρήσουμε στις προσλήψεις».

Πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχουν γίνει λάθη ή παραλείψεις στις αιτήσεις για πρόσληψη στον ενδιάμεσο φορέα και ανέφερε ότι αυτά θα ελεγχθούν. Είπε, μάλιστα, ότι για τον λόγο αυτόν δημοσιεύτηκαν και τα μόρια, ώστε «να μπορεί ο καθένας να βλέπει και αν αισθάνεται ότι ο ίδιος έχει περισσότερα μόρια και πρέπει να ελεγχθεί και ενδεχομένως επειδή έχει κάνει κάποιο λάθος στην αίτηση, να μπορεί να ζητήσει να μετρήσουν ξανά τα δικά του τα μόρια και να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπάρξει».

 

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση να ανοίξει το Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή, προκειμένου να προσληφθούν άλλοι 1.400 υπάλληλοι την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα