ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ-ΠΕΤΡΑΛΙΑ: «Σαράντα χρόνια τώρα»

Η μεταπολίτευση στο στόχαστρο της έρευνας από την έμπειρο πολιτικό Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, σε ένα ενδιαφέρον βιβλίο από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τα τελευταία χρόνια τη χώρα μας, μέσα από παρασκήνια και πρόσωπα που έπαιξαν ηγετικό πολιτικό –και όχι μόνο– ρόλο αναλύονται στις σελίδες του βιβλίου με τίτλο «Σαράντα χρόνια τώρα». Οι πρωταγωνιστές της γενιάς της μεταπολίτευσης έχουν πολλά να «πουν» κάτω από την πένα της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, ανασκαλίζοντας μνήμες για όσους γνωρίζουν, και ψηλαφίζοντας καταστάσεις για όσους τις έζησαν, και αναφύοντας γνώσεις για τους νεότερους.

Αύριο, Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, και ώρα 13.30΄ στο Ξενοδοχείο «Hilton», στην αίθουσα «Τερψιχόρη», θα γίνει η παρουσίαση του πονήματος της έμπειρης πολιτικού.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

– Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

– Όλγα Κεφαλογιάννη, υπουργός Τουρισμού

– Θοδωρής Δρίτσας, βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νησιών, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

– Γιώργος Μαλούχος, δημοσιογράφος

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο εκδότης του Real Group Νίκος Χατζηνικολάου

 

Η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και άσκησε το δικηγορικό επάγγελμα ώσπου να την κερδίσει οριστικά η πολιτική. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για πρώτη φορά το 1985, το 1989 ήρθε πρώτη σε σταυρούς στη Β΄ Αθηνών, τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας. Έκτοτε διετέλεσε πολλές φορές υφυπουργός, αναπληρώτρια υπουργός και υπουργός. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Πάλλη και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

stili-media1

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα