Φελαϊνί: «Έχουμε την ποιότητα για το Champions League»

Σίγουρος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League, εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαρουάν Φελαϊνί.

Ο διεθνής Βέλγος αναφέρθηκε στην ποιότητα που διαθέτουν οι «κόκκινοι διάβολοι», υποστηρίζοντας πως μπορούν να πετύχουν το στόχο τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Όλα είναι σημαντικά, διότι η Μάντσεστερ θέλει να βγει στο Champions League και διαθέτει την ποιότητα να το πετύχει. Χάσαμε ορισμένα δύσκολα παιχνίδια, όπως με τη Σουόνσι και τη Σαουθάμπτον. Αν τα κερδίζαμε αυτά, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Πέρυσι κάναμε πολύ κακή χρονιά. Ιδιαίτερα για μένα ήταν πολύ δύσκολα, καθώς αποτέλεσα την πρώτη μεταγραφή του Ντέιβιντ Μόγιες. Έπεσαν όλοι επάνω μου. Ήταν μία κακή εμπειρία, αλλά παράλληλα και καλή, διότι αντιλήφθηκα τι καταλαβαίνουν οι δημοσιογράφοι. Άπαντες γνωρίζουν ότι ο Λουίς Φαν Γκάαλ είναι ένας σπουδαίος προπονητής, διότι όπου έχει δουλέψει, έχει κερδίσει τίτλους. Έχω συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ και θέλω να αποδείξω την αξία μου εδώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα