Φημολογία για Μπεν Αρφά και Ρόζενμπεργκ

Για τα καλά έχει «μυρίσει» Ιανουάριος στον Ολυμπιακό, κι όπου Ιανουάριος σημειώστε μεταγραφική περίοδος.

Τα νέα σενάρια της επικαιρότητας θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουν δύο περιπτώσεις παικτών εγνωσμένης αξίας και συγκεκριμένα των Χατέμ Μπεν Αρφά και Μάρκους Ρόζενμπεργκ.

Ο Γάλλος άσος παραχωρήθηκε το καλοκαίρι από τη Νιούκαστλ στη Χαλ με τη μορφή δανεισμού χωρίς όμως να εντυπωσιάσει, με αποτέλεσμα οι «τίγρεις» να τον επιστρέψουν… πακέτο στη Νιούκαστλ. Ωστόσο, ο Άλαν Πάρντιου το «ξέκοψε» και δημόσια ότι δεν πρόκειται να τον δεχθεί πίσω και καλό θα ήταν να ψάξει για ομάδα. Το θετικό της ιστορίας είναι ότι ο Μπεν Αρφά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, γεγονός το οποίο συντελεί στο ότι οι «καρακάξες» θα έχουν ελάχιστες απαιτήσεις, αν όχι μηδαμινές.

Από την άλλη μεριά, σαφώς πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Μάρκους Ρόζενμπεργκ της Μάλμε που έδειξε και στα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ότι παρά τα 32 του χρόνια, παραμένει… ακμαίος.

Ωστόσο, ο Σουηδός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις που θα έχουν οι Σουηδοί.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν σχολιάζει αυτά τα σενάρια, θέλοντας να ολοκληρώσει χωρίς αποπροσανατολισμό τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2014.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα