Φουλ πρόγραμμα για τους Ευρωπαίους το καλοκαίρι

Βαρύ… πέφτει το αγωνιστικό πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων μέσα στο κατακαλόκαιρο, καθώς η πτώση της Ελλάδας στην ειδική βαθμολογία της UEFA είχε ως αποτέλεσμα όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στα κύπελλα Ευρώπης, να δίνουν προκριματικούς αγώνες.

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός θα μπουν στην κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και θα μάθουν τους αντιπάλους τους στις 15 Ιουλίου. Ο ΠΑΟΚ είναι στο γκρουπ των ανίσχυρων και οι «ερυθρόλευκοι» στους ισχυρούς.

Τα πρώτα ματς θα γίνουν στις 26 – 27 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 2-3 Αυγούστου.

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους από τον τρίτο προκριματικά γύρο στο Europa League και θα μάθουν τους αντιπάλους τους την ίδια ημέρα με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, δηλαδή, στις 15 Ιουλίου. Η «Ένωση» θα βρίσκεται στους ανίσχυρους, αν και για την ΑΕΚ υπάρχει ένα σενάριο που την φέρνει στους ισχυρούς, ενώ ο Παναθηναϊκός στους ισχυρούς. Τα πρώτα ματς θα γίνουν στις 28 Ιουλίου και τα δεύτερα στις 4 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά τον Πανιώνιο δεν έχει (σχεδόν) καθόλου χρόνο για… διακοπές. Οι «κυανέρυθροι» θα ξεκινήσουν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και θα μάθουν αντίπαλο στην κλήρωση της 20ης Ιουνίου, όπου θα μπουν στο γκρουπ των ισχυρών. Σε ό,τι αφορά τα ματς το πρώτο είναι στις 14 Ιουλίου και το δεύτερο στις 21 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα