Φούστα, περούκα, ψεύτικα στήθη και επιχείρηση… απόδραση (φωτο)

Τον τρόπο για να βγει από τη φυλακή είχε βρει ένας δολοφόνος, ωστόσο η απόδραση του “σκάλωσε” στο τέλος. Ο λόγος για τον 55χρονο, Francisco Herrera Argueta, ο οποίος προσπάθησε να το σκάσει από τη φυλακή φορώντας φούστα, ξανθιά περούκα και βάζοντας ψεύτικα στήθη.  Όλα καλά ως εδώ, αλλά η προσπάθεια έμεινε στη μέση αφού οι φύλακες πρόσεξαν το «παράξενο» περπάτημά του και την «αντρική φωνή» του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o 55χρονος  ντύθηκε σαν γυναίκα  και επιχείρησε να αποδράσει από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας μαζί με τις οικογένειες άλλων κρατούμενων μετά την επίσκεψή τους.

Ο κρατούμενος σκόπευε να προσποιηθεί ότι ήταν μια γυναίκα επισκέπτρια στη φυλακή, η Jacinta Elvira Araujo, η οποία είχε αφήσει την ταυτότητά της στους φύλακες καθώς είχε εισέλθει στο σωφρονιστικό κατάστημα της Ονδούρας, όπου και συνέβη το τρελό περιστατικό.

Παρά την προσπάθειά του όμως να μοιάσει με γυναίκα, χρησιμοποιώντας ακόμη και ρουζ και ροζ μανό νυχιών, μάλλον ξέχασε να λεπτύνει τη φωνή του όταν έφτασε η ώρα να παραλάβει την ταυτότητα κατά την έξοδό του από τη φυλακή.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Bayron Sauceda δήλωσε πως οι φύλακες είχαν ήδη προσέξει το περίεργο περπάτημα, καθώς ο κρατούμενος πάλευε να περπατήσει με τακούνια. Και πάλι όμως κατάφερε να προχωρήσει αρκετά προς την έξοδο. Όταν όμως κάποιος τον ρώτησε τον αριθμό της ταυτότητάς του, η φωνή τον πρόδωσε!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα