Χριστοβασίλης: «Βγαίνουμε δικαιωματικά Ευρώπη»

Τη δική τους αγωνία ζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μόλις οριστικοποιηθεί η μη αδειοδότηση του Πανιώνιου, η ομάδα της Ηπείρου θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της τόσο κοντά στο ευρωπαϊκό όνειρο.

Μοναδική εκκρεμότητα θα είναι να περάσει η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, διότι αν προκριθεί ο Ατρόμητος και τελικά πάρει το Κύπελλο, η πέμπτη θέση του πρωταθλήματος δεν θα είναι προνομιούχα! Ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε στο Sport Fm για τις… στιγμές που ζει η οικογένεια του συλλόγου:

«Έχει πει επαναλαμβανόμενα ο κύριος Δημητρίου ότι δεν αλλάζει σε δεύτερο βαθμό κάτι. Όπως και εμείς πέρυσι, προσθέσαμε νέα στοιχεία στον φάκελο, αλλά δεν έγιναν δεκτά, έτσι πρέπει να γίνει και φέτος. Δεν έχω κάτι με τον Πανιώνιο, είναι ιστορική ομάδα. Αλλά και σε εμάς αυτό συμβαίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Θεωρούμε ότι δεν δικαιούται να πάρει άδεια, διότι έχει ελλιπή φάκελο και υπενθυμίζω ότι πέρυσι έκανε αίτηση για να χρεοκοπήσει η εταιρεία. Τρία χρόνια οι ποδοσφαιριστές μου διεκδικούσαν την Ευρώπη και πέρυσι έγιναν γνωστές οι αποφάσεις για τις άδειες λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος και ενώ εκείνη τη στιγμή ήμασταν στην πέμπτη θέση. Στη συνέχεια τους πήρε από κάτω τους παίκτες μου, χάσαμε βαθμούς και υποχωρήσαμε στην έκτη θέση. Θα είναι αμαρτία να μην δικαιωθούμε και θα διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα