«Ψύλλοι στα αυτιά τους μπήκανε»!

Η παθητική, έως αρνητική στάση που εξακολουθούν να κρατούν τόσο ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, όσο και η Περιφέρεια Αττικής, έχουν προκαλέσει τον εντονότατο προβληματισμό των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι βλέπουν να έχει «βαλτώσει» το θέμα του γηπέδου.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρακολουθούν τις εξελίξεις και στο θέμα του Παναθηναϊκού, με την ανακατασκευή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, διαπιστώνοντας αρκετά κοινά σημεία στην αντιμετώπιση που τυγχάνουν τα θέματά τους από το νέο Συμβούλιο της Περιφέρειας. Η νέα Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, εμμένει στην ουδέτερη στάση της, παρότι είναι στη διακριτική της ευχέρεια να δώσει λύσεις και στα δύο θέματα.

Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος πρόσκειται στον ίδιο κομματικό μηχανισμό με τη Ρένα Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ), αναφέρθηκε στο πρόσφατο συμβούλιο του Δήμου με ακραία αρνητική διάθεση στο πλάνο ανέγερσης της «Αγιάς Σοφιάς», συνδέοντας το όλο σχέδιο με την πεποίθησή του ότι το – εγκαταλελειμμένο – άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, κινδυνεύει να πέσει στα χέρια ιδιωτών. Το ερωτηματικό που προκύπτει, είναι το εξής. Για ποιο άλσος μιλάει ο Δήμαρχος, όταν βάσει Νόμου, η ΑΕΚ θα πάρει μόνο τα 29,1 στρέμματα που αναλογούσαν στην έκταση του γηπέδου που προϋπήρχε; Επίσης, αν ο κ. Βασιλόπουλος γνωρίζει ποιος επιχειρηματίας είναι αυτός που θέλει να «αρπάξει» το άλσος, γιατί δεν τον κατονομάζει, όπως και εκείνους που τον εξυπηρετούν, απ’ όποιον χώρο και αν προέρχονται;

Η δε Ρένα Δούρου, μίλησε για τις επιχορηγήσεις που έχουν εγκριθεί για τα αθλητικά σωματεία, λέγοντας πως θα πρέπει να έχουν τη λαϊκή συναίνεση (!!!). Μήπως η νέα Περιφερειάρχης σκέφτεται να πραγματοποιήσει Δημοψήφισμα για την εκταμίευση των χρημάτων για Νέα Φιλαδέλφεια και Λεωφόρο Αλεξάνδρας; Διότι λαϊκή συναίνεση δίχως δημοψήφισμα, δεν νοείται.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις και ανεπίσημα υποστηρίζουν πως πρόκειται για θέατρο του παραλόγου. Εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και των αντιδράσεων, αλλά περιμένουν – αν ελεήσουν κάποια στιγμή – τις επίσημες τοποθετήσεις της Περιφέρειας και του Δήμου, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα