Όλο το ποσό… μπροστά για Σουάρες!

Την καταβολή εξ ολοκλήρου της ρήτρας, σε μία και μόνο δόση, απαιτεί η διοίκηση της Λίβερπουλ από την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να δώσει το τελικό «οκ» για την παραχώρηση του Λουίς Σουάρες!

Η μεταγραφή του Ουρουγουανού επιθετικού στην ομάδα της Βαρκελώνης θεωρείται δεδομένη. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει, η Μπαρτσελόνα πληρώνει τη ρήτρα των 90 εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέπεται στο συμβόλαιό του και όλα φαντάζουν να έχουν πάρει το δρόμο τους. Είναι όμως έτσι; Και αν είναι, γιατί η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά, ώστε να ανακοινωθεί και να γίνει η παρουσίαση;

Ο λόγος που δεν έχουν συμβεί όλα τα παραπάνω, εντοπίζεται στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» αρχικά ήθελαν να τους παραχωρηθεί με ελεύθερη μεταγραφή ο Αλέξις Σάντσες, τα 40 εκατομμύρια του οποίου αποτιμάται η αξία θα αφαιρούνταν από τη ρήτρα του Σουάρες και η Μπαρτσελόνα θα κατέβαλε τα υπόλοιπα 50 εκατομμύρια. Ο Χιλιανός δεν δέχθηκε να πάει στη Λίβερπουλ και μπήκε στο αεροπλάνο για να υπογράψει στην Άρσεναλ. Το γεγονός αυτό, προφανώς εξόργισε τον Μπρένταν Ρότζερς και τη διοίκηση της Λίβερπουλ, η οποία, επίσης προφανώς, ανέμενε από την Μπαρτσελόνα να πείσει τον ποδοσφαιριστή της.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Λίβερπουλ προέβαλλε την αξίωση για την εξ ολοκλήρου καταβολή του ποσού των 90 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν στην προβλεπόμενη ρήτρα για την εξαγορά της ελευθερίας του Λουίς Σουάρες! Με άλλα λόγια, οι Καταλανοί πρέπει να βρουν το παραπάνω ποσό, αν θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ουρουγουανό άσο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα