«Όταν πεθάνω μην με αποτεφρώσετε»

«Όταν πεθάνω μην με αποτεφρώσετε. Θέλω να επιστρέψω στο χώμα». Αυτές και άλλες εκμυστηρεύσεις αποτυπώνει η Τζέιν Φόντα σε ένα δακρύβρεχτο κείμενο που ανάρτησε στο προσωπικό της μπλογκ υπό τον τίτλο «Κλαίγοντας».

Αλλά ακόμη και μέσα από αυτές τις μελαγχολικές σκέψεις, η 76χρονη σταρ δεν χάνει την αισιοδοξία και το χιούμορ της. «Εχω γίνει τόσο ευσυγκίνητη! Από εδώ και πέρα θα πρέπει να φοράω μόνο αδιάβροχη μάσκαρα».

Δεν έχει χάσει τίποτα από τη λάμψη της, παρά το γεγονός ότι διανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής της. Όσο άψογη και να είναι η εξωτερική της εικόνα όμως, φαίνεται ότι η ίδια έχει πλήρη συνείδηση του χρόνου που περνάει.

Δεν δίστασε αυτήν την αγωνία της να τη μοιραστεί δημοσίως. Στο φορτισμένο κείμενο που δημοσίευσε μίλησε για τις εσωτερικές αλλαγές που επέφερε ο χρόνος, τονίζοντας ότι τώρα πια απολαμβάνει τα απλά πράγματα της καθημερινότητας περισσότερο απ’ όσο στο παρελθόν.

«Συνειδητοποίησα ότι τα δάκρυά μου τρέχουν τόσο εύκολα πια και αυτό έχει να κάνει με την ηλικία. Ανησυχώ με τον χρόνο που περνάει, σκέφτομαι πόσο λίγος μου έμεινε και πόσο πολύς είναι πίσω μου. Όλα έχουν γίνει πια πολύτιμα».

Όπως πολύτιμη είναι και η ίδια…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα