Ό,τι πει ο Βλάνταν!

Το 2016 τελειώνει και ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως θα ολοκληρώσει τη σεζόν ως… βασιλιάς.  Η προσέγγισή μας είναι λίγο υπερβολική, αλλά πραγματικά αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ μετά το ματς με τον Ατρόμητο είναι απίθανα.

Κι ενώ προς στιγμήν ο ελληνικός ποδοσφαιρικός κόσμος στοιχημάτιζε πως ο Σέρβος προπονητής βρίσκεσαι προ του φάσματος της απόλυσης, φάνηκε πως ο εξοστρακισμός του Τζαβέλλα όντως έκανε καλό στην ομάδα, είτε επειδή απομακρύνθηκε ο άνθρωπος που υπονόμευε, είτε επειδή η τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη φόβιζε τους υπόλοιπους παίκτες.

Έτσι, λοιπόν, μετά τα σούπερ αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να συνεχίσει να στηρίζει τον Ίβιτς και με το παραπάνω. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του βορρά» ζήτησε νέα στελέχη γύρω του και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ το δέχθηκε με αποτέλεσμα εντός των ημερών να φοράνε τη ασπρόμαυρη φόρμα νέα πρόσωπο και κάποια να αποτελούν παρελθόν.

Ο Μίλος Βεσελίνοβιτς είναι το πρώτο καινούριο πρόσωπο, ο Δημήτρης Δανιηλίδης απομακρύνεται, ενώ θα υπάρξουν και εσωτερικές ανακατατάξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα