Εδώ ο ΠΑΟΚ καίγεται κι ο Κούρτιτς ζει σε παράλληλο σύμπαν, νόμιζε ότι έβαλε γκολ στην Μπαρτσελόνα! (video)

Ο Κούρτιτς ζει σε παράλληλο σύμπαν. Πολύ σοβαρά μιλάμε τώρα. Πρέπει να το κοιτάξει ο ΠΑΟΚ. Εδώ μιλάμε ότι ο ΠΑΟΚ ψυχορραγεί και ο Σλοβένος κάνεις μαγκιές στο «Αλκαζάρ», μόλις έβαλε το γκολ. Κλείνει τα’ αυτιά του και καλά. Το παίζει σνομπ ρε φίλε. Ο Κούρτιτς.

Να είναι δηλαδή, κανονικός ΠΑΟΚτσης και να κατεβάζεις τα σφηνάκια το ένα μετά το άλλο σαν νερό, για να μην κλατάρεις. Ο ΠΑΟΚ είναι της πλάκας ιστορία, έμεινε πίσω Νοέμβριο μήνα στην βαθμολογία. Δεν κυκλοφορεί με τίποτα το τόπι και ο Κούρτιτς κάνει μαγκιές επειδή έβαλε ένα γκολ στην ΑΕΛ που έπαιζε με αναπληρωματικούς.

Μιλάμε σοβαρά τώρα. Ο Κούρτιτς ξέρει σε ποια βαθμολογική θέση είναι ο ΠΑΟΚ; Ξέρει τι έγινε στο ντέρμπι με τον Άρη; Για το αποτέλεσμα εννοώ. Μήπως νομίζει το παλικάρι ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα. Ότι νίκησε και στον Ατρόμητο.

Δεν εξηγείται αλλιώς. Άπαξ κι είσαι δηλαδή, συνειδητοποιημένος ποδοσφαιριστής, ξέρεις ότι παίζεις στον ΠΑΟΚ και έχεις μείνει πίσω, είσαι ομάδα για τα μπάζα, δεν πανηγυρίζεις καν. Το αφήνεις. Μη σε πάρουν στο ψιλό. Να το κοπανούσες το τεμάχιο στην Μπαρτσελόνα, το καταλαβαίνω. Στην ΑΕΚ, ρε; Που έπαιζε με πιτσιρικαρία;

Ο Σλοβένος, όμως, το χαβά του. Έκλεισε τα αυτιά του, δηλαδή για να πικάρει καμιά εικοσαριά Λαρισαίους στην κερκίδα. Δεν πάει καλά το παλικάρι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα