Τον χώρισε, την απήγαγε και την… «φυλάκισε»

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο κέντρο της Λαμίας η αποκάλυψη ότι ένας 34χρονος κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του μία 40χρονη Γαλλίδα.

Ο Λαμιώτης είχε γνωρίσει τη γυναίκα μέσω Facebook, πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση, η οποία όμως είχε διακοπεί. Τις τελευταίες ημέρες επικοινώνησαν και πάλι και η 40χρονη πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα να τον συναντήσει. Όμως, δεν μπορούσε να φανταστεί την περιπέτεια που θα ζούσε.

Την Τετάρτη (12/9), ο 34χρονος πήγε στο σπίτι του τη Γαλλίδα, σε ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, δεμένη και φιμωμένη, σύμφωνα με την ίδια. Την κλείδωσε σε δωμάτιο στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Η υπόθεση ήρθε στο φως από τον πατέρα του θύματος, ο οποίος μετέβη το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου στο γαλλικό προξενείο και κατήγγειλε ότι ένας 40χρονος έχει απαγάγει την κόρη του. Ο Γάλλος πατέρας έδωσε τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη.

Την επόμενη ημέρα το πρωί του Σαββάτου (15/9) άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας μετέβησαν με Εισαγγελέα στο σπίτι του 40χρονου Έλληνα στη Λαμία και προχώρησαν σε έρευνα. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί εντόπισαν τη 40χρονη Γαλλίδα δεμένη και φιμωμένη μέσα σε δωμάτιο που «έβλεπε» στον ακάλυπτο χώρο. Η Γαλλίδα βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, ενώ πλέον βρίσκεται με την οικογένειά της

Στο διαμέρισμα εκτός από τον δράστη βρισκόταν και η 24χρονη συμβία του. Η Γαλλίδα κρατούνταν όμηρος από τις 12 Σεπτεμβρίου.Οι άνδρες της αστυνομίας κατά την διάρκεια της έρευνας συνέλαβαν τον 34χρονο άνδρα αλλά και την 24χρονη κοπέλα. Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή, ενώ σε βάρος της συμβίας του σχηματίστηκε δικογραφία για αποσιώπηση εγκλήματος.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος άνδρας εργαζόταν ως εθνοφύλακας στο ΚΕΥΠ Λαμίας, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια φιλοξενεί μια 24χρονη στο διαμέρισμά του, η οποία γνώριζε για την αιχμαλωσία της Γαλλίδας αλλά πιθανότατα φοβόταν να μιλήσει.

 

 

Διαβάστε επίσης