Διαλύθηκε ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς, που πριν από μερικά χρόνια έπαιζε στην Super League, φέτος δεν κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή ούτε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Χανιών και ουσιαστικά διαλύθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι παράγοντες του Πλατανιά, παρά τις προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες από τον Γιώργο Ριτζάκη, ο οποίος θα είχε τον ρόλο του προπονητή, δεν κατέστη τελικά δυνατό να βρεθούν ποδοσφαιριστές για να δηλώσει η ομάδα των Χανιών συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αυτά είναι όσα αναφέρουν οι παράγοντες της κρητικής ομάδας, που πλέον θα υπάρχει ως… ανάμνηση. Μια αιτιολόγηση βέβαια που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, αφού θα μπορούσε η ομάδα να παραταχθεί με ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες που υπάρχουν στα Χανιά.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Πλατανιάς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, θα υπάρχει πλέον μόνο στις μνήμες των φιλάθλων, που θα θυμούνται την ομάδα της Κρήτης για τις έξι χρονιές που αγωνίστηκε στην Super League 1. Η σεζόν 2016-17 ήταν η καλύτερη στην ιστορία του Πλατανιά, όταν ο σύλλογος των Χανιών τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας

Τη σεζόν 2018-2019 τερμάτισε στην 16η θέση και υποβιβάστηκε. Την επόμενη αγωνίστηκε στην Football League και τερμάτισε στην 2η θέση. Μια θέση που έδωσε στον Πλατανιά την ευκαιρία να παίξει στα μπαράζ ανόδου, όπου αγωνίστηκε απέναντι στον ΟΦΗ. Η ομάδα των Χανιών όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Super League 1. Τότε άρχισαν τα προβλήματα, με τον Πλατανιά να αρχίζει να αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά θέματα.

Πέρυσι, τερμάτισε στην 9η θέση της Super League 2, αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα, οικονομικής φύσεως. Προβλήματα, τα οποία δεν έδωσαν τη δυνατότητα στον Πλατανιά να δηλώσει συμμετοχή στην Super League 2 και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, ούτε καν στο τοπικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα