«Ντου» και ξύλο στους παίκτες της Μαρσέιγ από τους οπαδούς της Νις! (video)

Απίστευτα πράγμα στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Οπαδοί της Νις μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρος και ξυλοκόπησαν τους παίκτες της Μαρσέιγ!

Πρωτοφανής σύρραξη στο ντέρμπι της «Κυανής Ακτής» ανάμεσα σε Νις και Μαρσέιγ που οδήγησε στη διακοπή του ματς και τον τραυματισμό ενός οπαδού! Στο 75ο λεπτό οι οπαδοί των γηπεδούχων άρχιζαν να πετούν μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα στον Ντμίτρι Παγιέ, καθώς πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ. Ο αρχηγός των Μαρσεγιέζων αντέδρασε, πετώντας πίσω ένα από τα μπουκάλια προς την εξέδρα.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μεγάλη μερίδα οπαδών διέσπασε τα προστατευτικά, πέρασε τον κλοιό των σεκιούριτι και εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας «χαμό» και σπάνιες εικόνες για το επίπεδο ενός Top-5 πρωταθλήματος, όση αντιπαλότητα κι αν κρύβει ένα από τα παραδοσιακά και μεγαλύτερα ντέρμπι της Γαλλίας.

Μετά από μία μεγάλη διακοπή λόγω των απίστευτων επεισοδίων, η Νις πήρε εν τέλει το ματς στα χαρτιά! Οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων και οι διαιτητές βγήκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσουν το παιχνίδι. Ωστόσο υπολόγισαν χωρίς τους φιλοξενούμενους, καθώς οι άνθρωποι της Μαρσέιγ επέλεξαν να μην μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Παρά τις συστάσεις, η Μαρσέιγ δεν μπήκε στο γήπεδο με αποτέλεσμα το ματς να πηγαίνει στη Νις με 3-0 υπέρ της. Ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να είναι και οριστικό, καθώς οι άνθρωποι της Μαρσέιγ θα προσφύγουν στην αθλητική Δικαιοσύνη…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα