Κλάτενμπεργκ και σία μάς πέρασαν για ιθαγενείς, όρισαν ίδιους διαιτητές στο Κύπελλο και ανακάλεσαν τους ορισμούς

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, μάστορα. Έρχομαι να του δώσω ένα δίκαιο του Παναγιώτη του Δημητρίου στην ΕΠΟ για τον Κλάτενμπεργκ και τους άλλους της ΚΕΔ, Μπένετ, Καπέλα, Κόλιν και μπορεί να έμπασε και κανέναν άλλον μέσα ο Μαρκ και δεν το μάθαμε.

Πάει και ορίζει διαιτητές για τους επαναληπτικούς του Κυπέλλου Τετάρτη και Πέμπτη, ίδιους μ’ αυτούς που είχαν σφυρίξει και στα πρώτα παιχνίδια.

Όρισε τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο στο ματς Βόλος-Παναθηναϊκός και τον Άγγελο Αγγελάκη στο Αναγέννηση Καρδίτσας-Άγιος Νικόλας. Φοβερά πράγματα.

Καλά, όλοι αυτοί που κονομάνε χοντρά οι ξένοι της ΚΕΔ, δεν έχουν αρχεία; Δεν ξέρουν ποιους βάζουν και ποιους βγάζουν. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό το πράγμα, μάστορα; Ότι στα παπάρια τους. Δεν ασχολιούνται.

Έτσι είναι. Δεν είναι λάθη αυτά που γίνονται από παράλειψη. Όλοι κάνουμε λάθη μάστορα. Όχι τέτοια, όμως. Το πρώτο πράγματα που κοιτάς πριν τον ορισμό, είναι μήπως σφύριξαν και στο πρώτο ματς. Απλά πράγματα.

Αυτοί, όμως, βρήκαν τον μήνα που τρέφει τους υπόλοιπους. Σάμπως θ τους κάνει κανένας παρατήρηση; Έχουμε την UEFA από πίσω, σου λέει. Τι κι αν φωνάξουν οι ιθαγενείς; Αυτούς του έχουμε για να κονομάμε. Αποικιοκρατία κανονική, μάστορα.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ

«H Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ γνωστοποιεί ότι οι ορισμοί Αξιωματούχων Διαιτησίας της 2ης αγωνιστικής της 6ης φάσης Κυπέλλου Ελλάδος θα ανακοινωθούν αύριο Τρίτη 21-12-2021. Οι ορισμοί που ανακοινώθηκαν σήμερα 20-12-2021 ανακαλούνται».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα