Παγκόσμια κλάση ο MVP Τσιμίκας, πρέπει να φύγει από την Λίβερπουλ (video)

Τι να πει κανείς για την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Κώστας Τσιμίκας; Ο Έλληνας αμυντικός ήταν απολαυστικός στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπενφίκα (3-3), και έτσι αναδείχθηκε πανηγυρικά MVP του ματς.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ έκανε τα… πάντα στο παιχνίδι, με αποκορύφωμα φυσικά τις δύο ασίστ που έδωσε. Αρχικά με εκτέλεση κόρνερ, βρίσκοντας τον Κονατέ, ο οποίος έγραψε το 1-0, ενώ στη συνέχεια έπειτα από εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Φιρμίνο για το 3-1 των «κόκκινων».

Φυσικά δεν ήταν μόνο οι δύο τελικές πάσες από τον 25χρονο ταλαντούχο διεθνή, καθώς σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν μέσα στις φάσεις, έκανε σωστές επιλογές, κέρδισε μονομαχίες και γενικά ήταν ο κορυφαίος του ματς, όντας και με τη… βούλα πλέον ο MVP.

Εδώ μπαίνει το ερώτημα με τον Τσιμίκα, ωστόσο. Είναι δυνατόν ένας αναπληρωματικός να παίρνει τον τίτλο του MVP και την επόμενη ημέρα να κάθεται στον πάγκο;

Ο Ρόμπερτσον, που χρησιμοποιείται βασικός από τον Κλοπ, είναι καλύτερος του Τσιμίκα; Άντε και είναι. Δεν είναι αμαρτία από τον θεό του… ποδοσφαίρου, ο Έλληνας άσος να γυαλίζει τον πάγκο; Κάποιος εκ των δυο πρέπει να πουληθεί το καλοκαίρι.

Είναι κατάφωρη αδικία να μην παίζει βασικός σε ομάδα ο Τσιμίκας. Μπορεί να παίξει βασικός παντού, στις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα