Αγκαλιά με το νταμπλ ο Ολυμπιακός νίκησε στο Λαιμό 8-5 τη Βουλιαγμένη

Αγκαλιά με το νταμπλ είναι ο Ολυμπιακός! Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου επιβλήθηκε 8-5 της Βουλιαγμένης και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών. Πλέον, ο Ολυμπιακός θέλει νίκη στο ερχόμενο παιχνίδι την Τετάρτη στον Πειραιά για να στεφθεί πρωταθλητής για δέκατη διαδοχική φορά.

Χαμηλά έμεινε το σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο, με τον Μπούσλιε να κάνει το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» περίπου δύο λεπτά πριν το φινάλε, ενώ ο Μυλωνάκης στα 20” ισοφάρισε.

Στις αρχές της δεύτερης περιόδου, ο Καπότσης έδωσε προβάδισμα στον ΝΟΒ (2-1), με τον Ολυμπιακό να απαντάει με σερί τριών τερμάτων για το 4-2. Στα 14” πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μυλωνάκης έκανε το 4-3.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ζερδεβάς κατέβασε ρολά, με τον Φουντούλη να διευρύνει ξανά το προβάδισμα του Ολυμπιακό (5-3) στα μέσα της περιόδου και αμέσως μετά ο Φιλίποβιτς έκανε το 6-3. Το σκορ της τρίτης περιόδου (7-3) συμπλήρωσε ο Μπούσλιε.

Το επιθετικό σερί του Ολυμπιακού σταμάτησε ο Καπότσης πέντε λεπτά πριν το τέλος, ενώ στα έντεκα δευτερόλεπτα ο Φουντούλης διαμόρφωσε το τελικό 8-5.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 0-3, 2-1

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα