Δεν μπορεί να πάει με τον Ελ Αραμπί στην Ευρώπη

Sports Παρασκήνια

O Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε ακόμη μια καλή σεζόν στον Ολυμπιακό, έχοντας ως κίνητρο και την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Μαροκινός όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο λιμάνι, εφόσον προσγειωθεί στις οικονομικές αξιώσεις του. Ουδείς ωστόσο μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η εικόνα του Ελ Αραμπί την επόμενη σεζόν. Όχι μόνο γιατί θα τα έχει τα… χρονάκια του, αλλά κυρίως γιατί θα καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο ξέρει καλά πως το χρυσάφι είναι στην Ευρώπη. Εκεί θα πρέπει να ρίξει το βάρος προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα έσοδά του. Και με τον Ελ Αραμπί, άντε και τον Τικινιο, δεν βγαίνει το πρόγραμμα. Συνεπώς είναι επιβεβλημένο ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πάρει… χθες σέντερ φορ πρώτης γραμμής. Στις 14 Ιουνίου οι ερυθρόλευκοι αρχίζουν προετοιμασία και την επομένη θα μάθουν τον αντίπαλό τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δεν πρέπει να περιμένουν στο λιμάνι να πάρουν τον Ιούλιο σέντερ φορ. Γιατί δεν θα έχει ενσωματωθεί όπως πρέπει, όσο άξιος και αν είναι ο παίκτης που θ’ αποκτηθεί. Τα παθήματα του παρελθόντος με οδυνηρούς αποκλεισμούς πρέπει να γίνουν μαθήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα