Σε κατ’οίκον περιορισμό ο Νίκος Μίχος λόγω διαφωνίας ανακριτών – εισαγγελέα

Διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτριών για το θέμα της προφυλάκισης ή όχι του κατηγορούμενου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου.

Στη διάσκεψη μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος είχε την άποψη ότι ο βουλευτής θα έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ οι ανακρίτριες της υπόθεσης τάχθηκαν υπέρ της προφυλάκισής του.

Τη διαφωνία που ανέκυψε θα λύσει υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς, τις επόμενες ημέρες το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος τίθεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μίχος που απολογήθηκε την Τετάρτη για τη συμπληρωματική κατηγορία που του έχει απαγγελθεί και συγκεκριμένα για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης καθώς και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο ίδιος υποστήριξε στην απολογία του ότι πράγματι κατείχε δύο όπλα χωρίς άδεια, τα οποία όμως είχε για προστασία του και όχι για να εφοδιάσει εγκληματική οργάνωση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα