Φαν Πέρσι: «Θέλω να παίξω στο Μουντιάλ 2018»

Την παραμικρή διάθεση να αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο δεν παρουσιάζει ο Ολλανδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ 2018, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

Αν και στα 31 του, ο άσος των «μπέμπηδων» αισθάνεται δυνατός και ακμαίος, πιστεύοντας ότι μπορεί να αποδίδει σε επαγγελματικό επίπεδο ακόμη και στα 40 του! Οι απανωτοί τραυματισμοί του τους τελευταίους μήνες, δεν φαίνεται να πτόησαν το ηθικό του Ολλανδού «αστέρα», ο οποίος εμφανίζεται διψασμένος για ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του:
«Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, ώστε να αγωνιστώ στο Μουντιάλ του 2018. Ζω μία ήρεμη και αρμονική ζωή. Αυτό θα μου δώσει κάποια χρόνια παραπάνω. Η προσοχή μου είναι να παίζω σε κορυφαίο επίπεδο για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα και να είμαι διαθέσιμος για την Εθνική ομάδα της χώρας μου.

Είμαι 31 ετών και έχω κάτι λιγότερο από εννιά χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά μου. Βέβαια, δεν θα μπορώ να αγωνίζομαι σε κορυφαίο κλαμπ στα 40 μου, παρότι έχω σκοπό να παίζω επαγγελματικά μέχρι και τότε. Αυτός είναι ο σκοπός μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα