Τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Περιστερίου

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης ενημερώθηκε εκτενώς για την λειτουργία του πρότυπου Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Περιστερίου και τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει στην πρωτοβάθμια περίθαλψη των ασθενών.

Ο κ. Παχατουρίδης συνοδευόμενος από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας του Δήμου Περιστερίου, Καρδιολόγο Γεώργιο Μπεκιάρη επισκέφθηκαν στις 3 Νοεμβρίου 2014 το Κέντρο Υγείας, όπως συνομίλησαν με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς.

Ενημερώθηκαν από τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ελεονώρα Χατζηπασχάλη για τα θέματα που απασχολούν τη συγκεκριμένη μονάδα υγείας, αλλά και τη μεγάλη του προσφορά υπηρεσιών στη δημόσια υγεία για το Περιστέρι και ολόκληρη τη Δυτική Αθήνα.

 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις συνεχείς διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής να ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό το Κέντρο Υγείας, επίσης συζήτησαν διεξοδικά να αναπτυχθούν νέες υπηρεσίες υγείας για τους πολίτες.

Από όλους κρίθηκε αναγκαίο η στενότερη συνεργασία, προκειμένου να υλοποιηθούν νέες καινοτόμες δράσεις υγείας, τόσο στο Κέντρο Υγείας, όσο και σ’ όλη την πόλη, για όλους τους πολίτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα